Konteynerler, çeşitli alanlarda birçok fonksiyon için kullanılır ve genellikle hafif yapı malzemeleri olarak tercih edilir. Konteyner yapıları imalatında tuğla ve çimento gibi geleneksel inşaat malzemeleri yerine levha, çelik profil gibi prefabrik malzemeler tercih edilmekte ve kullanıcılara kolay ve esnek çözümler sunulmaktadır. Kısa üretim süresi, pratik nakliye, uzun ömür, öngörülebilir fiyatlandırma seçenekleri ve çok yönlü kullanım, konteyner yapılarının temel avantajlarından bazılarıdır. Yuvam Konteyner İnsanların güvenlik ve rahatlık içinde yaşayabileceği hafif yapılar inşa eder ve bu alandaki tecrübesi, yenilikçi üretim altyapısı ve uzun ömürlü malzemeleriyle kullanıcı dostu yaşam alanları gerçekleştirir.
Yaşam Alanları İçin Kaç Konteyner Türü Var?
Monoblok, demonte, genişleyen, katlanabilen ve kombinasyonlu tip üretim yöntemleri kullanarak fonksiyonel ve çok yönlü kaplar üretmek mümkündür. Modern konaklama ve yaşam alanlarının tasarlanmasını sağlayan monoblok konteynerler standart 2,40 x 6,00 m (14,4 m²) ve 3,00 × 7,00 m (21 m²) boyutlu modellerden seçilebilir.
Modüler yaşam konteynerleri, ileri montaj yöntemleri kullanılarak yan yana veya üst üste dikey olarak monte edilebilir. Böylece kısa sürede çok büyük ve faydalı yapılar hazırlanabilir. Genişleyen katlanan üretim sistemleri ile üretilen demonte ve yeni nesil konteyner tipleri, yaşam alanlarına ayrı bir dokunuş ve modern yapı özellikleri getiriyor.
|
|
|
Yaşam Konteynerlerinin Genel Kullanım Alanları Nelerdir?
Hem modüler sistemle hazırlanan hem de demonte paneller kullanılarak geliştirilen konteyner modelleri, çeşitli kullanım alanlarına bağlı olarak tercih edilebilir. Eğitim kurumları, şirketler, şantiyeler, kamu kurumları ve özel kuruluşlar için ekstra yaşam alanı sağlayan konteyner çeşitleri WC, banyo, depo, atölye, yemekhane, yurt, hobi evi, güvenlik kabini, ofis ve şantiye odaları.
Güvenlik, yalıtım ve hijyen kurallarına uygun olarak üretilen ve uluslararası standartlara göre tasarlanmış hafif yapılar depremlere ve ağır iklim koşullarına karşı dayanıklıdır. Çeşitli boyutlarda üretilen modüler yapılar elektrik, su ve kanalizasyon sistemlerinin yanı sıra iklimlendirme sistemleri ile kolayca döşenebilir.